diensten

Keramische coatings
Een glanzende carrosserie alsof hij gisteren bij de dealer is weggereden.
MEER INFORMATIE

Reiniging van leer en stof
Een leerreinigingsservice geeft uw interieur een frisse nieuwe look.
MEER INFORMATIE

Lak correctie
Kleine krasjes en beschadigingen mechanisch laten herstellen.
MEER INFORMATIE

Lampen polijsten
Voorkom doffe koplampen en hou de uitstraling van jouw auto fris.
MEER INFORMATIE

van hobby naar werk

"Als extreme perfectionist en autoliefhebber ben ik vanaf kleins af aan al bezig geweest met het "poetsen" van auto's. Dat is er tot heden altijd ingebleven, maar nu heb ik het genoegen om met passie, toewijding en oog voor detail aan auto's van klanten te werken. Niet alleen brengt het werk veel voldoening, maar ook maak ik mensen nóg blijer met hun trotse bezit. Mooier kant toch niet?"

King of Gloss Auto Detailing is hét "autopoetsbedrijf" in de regio Noord-Holland. "Detailing" in mij naam staat voor perfectioneren van uw auto. Hierbij is mij missie om onze klanten te verwonderen door met passie en plezier aan uw trotse bezit te werken. Wat begon als een hobby is uiteindelijk flink uit de hand gelopen. Daarom kan ik kan zeggen, dat ik van m'n hobby m'n werk heb kunnen maken. Van het wassen van de auto van familie , van m'n vader, naar uitgebreide behandelingen lakcorrecties, interieur reiginingen, hard wax, glascoatings voor de klant! Wat mij onderscheidt ten opzichte van de rest? Wij gaan hier voor perfectie. Kwaliteit en oog voor detail staan bij ons centraal. Wij luisteren naar de wensen van de klant en in overleg met de klant koppelen we daar een passende behandeling aan. Wij zijn bereid uw auto weer een nieuw leven in te blazen. Niet alleen voor High-end Detailing , maar ook voor een luxe handwas of een kop koffie. U bent bij ons van harte welkom!

Daniel Nawara
Eigenaar.

waarom king of gloss auto detailing?

Als u op zoek bent naar een bedrijf dat u voldoende kunt vertrouwen om uw auto toe te vertrouwen, dan bent u op de juiste plek. We weten heel goed dat het voor u belangrijk is tijd, een goed en specifiek aanbod en een bevredigend eindresultaat. Bij ons krijg je het allemaal, maar we bieden ook iets meer. Auto detailing is mij passie, daarom benaderen we elke bestelling individueel. Een van de belangrijkste dingen, naast klanttevredenheid, is de precisie van onze dienstverlening. We besteden aandacht aan de kleinste details zodat het eindresultaat verbluffend is.

Kwaliteit
De kwaliteit van onze dienstverlening is erg belangrijk voor ons. We gebruiken producten van de bovenste plank, we behandelen elk voertuig als het onze. We leggen hem op alle mogelijke manieren in de watten.

Ervaring
Net als u zijn wij autobezitters, dus we willen dat ze er elke dag onberispelijk uitzien. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij diensten verlenen met behulp van innovatieve technieken.

Garantie
Het eindresultaat is wat voor ons telt, en we behandelen elke bestelling met evenveel toewijding. Dit vertaalt zich in tevredenheid in de ogen van onze klanten die weten dat ze ons kunnen vertrouwen.

king of gloss


kingofglossautodetailing@gmail.com    |    +316 457 748 04

  Communicatieweg 9C, 3641 SG Mijdrecht

logo-Cleanfox-white.png