diensten

keramische coatings

Sluit je ogen en probeer je de perfect glanzende carrosserie van je auto voor te stellen. Hij ziet er als nieuw uit, ondanks dat u al duizenden kilometers met uw voertuig heeft gereden. Stel je de carrosserie voor zonder zelfs maar de kleinste krasjes, vuil of strepen - zo glad als een spiegel. Elke chauffeur voor wie een auto niet alleen een vervoermiddel is, droomt van zo'n luxe. Dankzij ons bedrijf King of Gloss Auto Detailing hoeft deze wens niet alleen in de droomzone te blijven! Wij bieden een betrouwbare en exclusieve service voor het aanbrengen van een keramische coating op autolak, die zorgt voor een glanzende en moderne uitstraling van uw carrosserie. De keramische laklaag van uw auto geeft niet alleen glazigheid en brengt de diepte van de kleur naar voren. Het is ook een effectieve bescherming tegen krassen. Keramische lakbescherming vergemakkelijkt het wassen en verwijderen van vuil van de auto. De waterafstotende werking van het uitzonderlijk gladde oppervlak stoot water en eventuele onzuiverheden af. Dankzij de keramische coating geeft u uw auto een veel grotere weerstand tegen sterke chemicaliën dan wanneer u traditionele was gebruikt.

Waarom is het het waard !

Bescherming van de lak tegen krassen Bescherming tegen weersomstandigheden Effectieve glazigheid van de vernis Effectievere autoverzorging Verontreiniging verminderen De kleurdiepte extraheren Verhoging van de voertuigwaarde Twijfelt u nog of keramische coatings een goede oplossing zijn voor uw voertuig? Bedenk dat zelfs de duurste auto, zonder de juiste zorg, vatbaar wordt voor microkrasjes. Ongunstige weers- of wegomstandigheden en soms zelfs te agressieve reiniging kunnen de carrosserie beschadigen. Door te kiezen voor keramische coatings, heeft u de kans om de mooie en esthetische uitstraling van uw voertuig te verlengen. Ook het verwijderen van vuil wordt kinderspel. Het is niet de moeite waard om te wachten tot uw auto zijn glans verliest, want een beschadigde carrosserie is veel moeilijker te herstellen naar een perfecte staat. Voorkomen is beter dan genezen, dus het loont de moeite om vandaag op professionele keramische coatings te wedden!

lak corecctie

U wilt zeker dat uw auto zo lang mogelijk glanzend en goed onderhouden blijft. Helaas begint zelfs de beste kwaliteit lak na een paar maanden de eerste tekenen van slijtage of onjuist onderhoud te vertonen. Het wordt niet begunstigd door weers- en wegomstandigheden, evenals door boomsap, chemicaliën en automatische wasbeurten. Door de wijziging van de juridische samenstelling zijn moderne vernissen veel gevoeliger geworden voor microkrasjes en als gevolg daarvan voor mattering en verlies van glans. Gelukkig hebben we bij King Of Gloss Auto Detailing een effectieve manier om dit te doen! In onze professionele studio kunt u gebruik maken van de lakrenovatieservice, d.w.z. mechanisch verwijderen van krassen en vuil. Revitalisering van autolak verfrist het voertuig, verjongt het soms zelfs volledig en geeft het een elegante glans terug. Waarom renovatie? Verjonging en verfrissing van het voertuig Perfect lakoppervlak Natuurlijke glans van de carrosserie De kleurdiepte extraheren Verhoging van de voertuigwaarde Twijfel je nog of lakrenovatie een goede oplossing is voor je voertuig? Bedenk dat zelfs de duurste auto, zonder de juiste zorg, vatbaar wordt voor microkrasjes. Ongunstige weers- of wegomstandigheden en soms zelfs te agressieve reiniging kunnen de carrosserie beschadigen. Door te besluiten de lak te polijsten, heeft u de kans om het mooie en esthetische uiterlijk van uw voertuig te herstellen. Hierdoor ziet uw auto eruit als op de dag dat hij voor het eerst de showroom verliet. Tijdens het polijsten verwijderen we ondiepe krasjes en ook die dieper. We zullen alle soorten aanslag, harsverbrandingen van bomen, vogelpoep of insecten verwijderen. Wij herstellen en zelfs versterken de kleurdiepte van uw carrosserie!

reiniging van leer en stof

Elke autoliefhebber voor wie de auto meer is dan alleen een vervoermiddel, beseft dat een goede verzorging de levensduur van het voertuig verlengt. Professionele restauratie en bescherming van de carrosserie zorgt voor een effectieve bescherming van de lak en de esthetische uitstraling van de auto aan de buitenkant. Een even belangrijke zorgprocedure is echter ook het reinigen van het interieur van het voertuig. Door te kiezen voor een uitgebreide leerreinigingsservice in uw auto, geeft u een frisse en nieuwe look aan uw elegante leren bekleding. Deze behandeling verlengt niet alleen de levensduur van de huiden aanzienlijk, maar geeft ze ook de uitstraling van de dag dat de auto voor het eerst de showroom verliet. Onze professionele King of Gloss Auto Detailing studio biedt uitgebreide schoonmaakdiensten en impregnering van lederen bekleding in uw auto! waarom is het het waard Zichtbare en effectieve verbetering van de huidconditie Elegant en goed onderhouden auto-interieur De bekleding in de staat van nieuwheid brengen Meer reiscomfort Verlenging van de levensduur van de huiden Een investering die waarde toevoegt aan het voertuig Twijfel je nog of de leerreinigingsservice een goede oplossing is voor jouw auto? Bedenk dat zelfs de duurste auto, zonder de juiste zorg, vroeg of laat het slachtoffer zal worden van het verstrijken van de tijd en uitbuiting. Leer is een zeer elegant materiaal, maar bij gebrek aan de juiste zorg en onderhoud verliest het zijn esthetische uiterlijk zeer snel.

In onze professionele King of Gloss Auto Detailing-studio gebruikt ze autocosmetica van de beste kwaliteit. Om het nieuwe en esthetische uiterlijk van uw voertuig zo lang mogelijk te behouden, is het de moeite waard om voor alle externe elementen te zorgen, zoals: carrosserie, ramen, velgen, lampen, enz. Onze studio biedt uitgebreide onderhoudsdiensten voor uw auto die zal het eruit laten zien als op de dag dat hij de salon verliet. We focussen op kwaliteit, daarom gebruiken we alleen professionele cosmetica. Waarom is het het waard? Makkelijk te gebruiken Efficiëntie bij het verwijderen van onzuiverheden Bescherming van de carrosserie Esthetisch uiterlijk van het voertuig Innovatieve oplossingen - uniek op de markt Vraagt u zich nog steeds af of autocosmetica een goede oplossing is voor uw auto? Onthoud dat zelfs de duurste auto, zonder de juiste zorg, veel vatbaarder zal zijn voor microkrasjes. Ongunstige wegomstandigheden of slecht weer, en soms zelfs te agressieve reiniging, veroorzaken verschillende schade aan de carrosserie. Door professionele cosmetica te gebruiken, heeft u de kans om de mooie en esthetische uitstraling van uw voertuig te verlengen. Dankzij hen zal het verwijderen van vuil veel gemakkelijker zijn en zal het effect veel langer aanhouden. Het is niet de moeite waard om te wachten tot uw auto zijn glans verliest, want een beschadigde carrosserie is veel moeilijker te herstellen naar een perfecte staat. Voorkomen is beter dan genezen, daarom kiezen we voor huidverzorgingsproducten die ons nooit in de steek hebben gelaten!

lampen polijsten

Doffe koplampen bederven niet alleen het uiterlijk van de auto, maar hebben ook een directe impact op onze veiligheid. Geoxideerde vernis en een beschadigde lampenkap blokkeren de lichtopbrengst, waardoor de zichtbaarheid in het donker wordt beperkt Wilt u dat uw lampen worden opgeknapt? Het enige wat u hoeft te doen is een afspraak maken en ik zorg ervoor dat uw auto meer ziet

veiligheid voor elke portemonnee

Het aanbrengen van wax is de primaire methode om de carrosserie laak  te beschermen.  In de studio van King of Gloss passen we verschillende soorten wassen toe: synthetisch, hard, natuurlijk, hybride.  Deze producten geven gladheid, glans en versterken de kleur van de lak.  Naast de esthetische waarde is uw auto bestand tegen vuil, aanslag en wordt wassen gemakkelijker.  Na het aanbrengen van de wax krijgt de auto hydrofobe eigenschappen die watermoleculen afstoten.


NEEM NU CONTACT OP

king of gloss


kingofglossautodetailing@gmail.com    |    +316 457 748 04

  Communicatieweg 9C, 3641 SG Mijdrecht